Minden kategória

Cég bemutatása

Cég bemutatása

Vállalat bemutatása.1

A Techflowlabel címkézőgép-gyártó, címkéző berendezések kutatás-fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és szervizelésére szakosodott.

Megalakulása óta az ismert hazai professzorok és szakértők fejlett tervezési koncepciójára és műszaki támogatására támaszkodva, több mint tíz éves professzionális gyártási tapasztalattal párosulva mára a hazai piac legteljesebb tapadásmentes címkéző berendezésévé vált. . A fő termékek közé tartoznak a kisméretű, többfunkciós félautomata címkézőgépek, a címkéző applikátorok,

teljesen automatikus, többfunkciós kerek palackcímkéző gépek, lapos címkézőgépek, oldalsó címkézőgépek, online nyomdai címkézőgépek és testreszabott szolgáltatás. A címkézőt széles körben használják a napi vegyiparban, élelmiszeriparban, italgyártásban, gyógyszeriparban, elektronikai iparban, bor-, hardver- és műanyagiparban, oktatásban és kultúrában.

A Techflowlabel ragaszkodik a független kutatás-fejlesztés professzionális hozzáállásához, és technológiai innovációra törekszik.

Folyamatosan bemutatja a külföldi gépgyártási tapasztalatokat, és a piaci igényekkel ötvözve folyamatosan fejleszti a technológiát és korszerűsíti a termékeket, kiváló szolgáltatásokat nyújtva a hazai és külföldi vásárlóknak. A cég professzionális értékesítési és vevőszolgálati csapattal rendelkezik. Ragaszkodik az OEM és a regionális ügynökségek együttműködési mechanizmusához, amely kölcsönösen előnyös és előnyös, és felhatalmazza a kis- és középvállalkozásokat az egyablakos beszerzésre és a termék hozzáadott értékének címkézésére!

Jelenleg berendezéseinket Észak-Amerikába, a Közel-Keletre, Kelet-Európába, Oroszországba, Délkelet-Ázsiába és más országokba exportálták.

Továbbra is ragaszkodunk az "integritás alapú, technológiai innováció, elkötelezett szolgáltatás és kiválóság" szolgáltatási koncepcióhoz, és gyorsabb és professzionálisabb szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek!

Forró kategóriák