Minden kategória
Hírek

Hírek

Az automatikus címkézőgép vetemedés megoldása

Idő: 2021-11-18 Megjegyzés: 37

Az automatikus címkézőgép jobb címkézési hatást kíván elérni a címkézési folyamatban, mindenekelőtt a címkézési folyamat során a vetemedés jelenségének elkerülése. A tényleges működés során különböző gyártók találkozhatnak a vetemedés jelenségével. Ezzel a problémával kapcsolatban többféleképpen is megoldható a vetemedés.


【1. tipp】


Növelje a címke viszkozitását, és próbálja meg erősen felragasztani a címkét. E hatás eléréséhez a következő szempontokat kell figyelembe venni:


1. Javítsa a ragasztandó tömlő felületi minőségét, a legtöbb termék felületén lakk található, ami megnehezíti a címkézést, a tartalom szivárgása, a csőfal mikropórusai stb. Az ilyen problémák előfordulásának elkerülése komolyabb probléma, amelyet figyelembe kell venni.

2. A címkézőgép szabályozza a címke címkézési nyomását a címkézési folyamat során

3. A címkézési folyamat hőmérsékletének szabályozása és a címkézési hőmérséklet növelése javítja a címkézési hatást, mivel a hőmérséklet növekedésével a tárgy belső anyagainak aktivitása nő, és a címke könnyebben integrálható a csőbe. test.


【2. tipp】


A címkét lehetőleg puha címkeanyagból kell készíteni, és a jó címke rugalmassága nagymértékben javítja a vetemedést.


【3. tipp】


A címke alakjának megváltoztatása:


A címke alsó vége íves, vagy legyező alakú (terméktől függően), igyekezzünk elkerülni a farok deformációs területének felnyitását, természetesen a kört nem lehet túl mélyre nyitni, ellenkező esetben a a címke önmagában könnyen ráncokat okoz, növeli a felesleges gondokat, a speciális alakú faroknak ugyanis ennek megfelelően kell változtatni a címke formáját, így nem csak a címkézőgépet lehet elkerülni a címkézés a szépséget is növelheti.


【4. tipp】


A statikus elektromosság hatásainak kiküszöbölése:


Az automatikus címkézőgép címkézési folyamata könnyen generál statikus elektromosságot, ami hatással lesz a címkézőgép hatására, megfelelően növeli a címkézőgép helyének páratartalmát, bizonyos javulás következik be, az ionventilátor használata szintén hatékony megoldás , a címkézőgép automatikus páratartalom-szabályozással van felszerelve, de külön is szabályozhatja a berendezés belsejében a tisztaságot, távol tartja a címkézőgépet a portól, javítja a termék címkézési minőségét, hogy a címkézésben többé ne legyen címkézési jelenség vizuális hatások elérése érdekében.


Forró kategóriák