Minden kategória
Hírek

Hírek

Mik a kartondobozcímkéző berendezések?

Idő: 2019-09-17 Megjegyzés: 18

Mik a kartondobozcímkéző berendezések? Sokféle kartondoboz létezik, és a címkézési módszerek is eltérőek, ezért ezeket mutatjuk be részletesen.

Mik a kartondobozcímkéző berendezések? Sokféle kartondoboz létezik, és a címkézési módszerek is eltérőek, ezért ezeket mutatjuk be részletesen.


(1) Karton lapos címkézés Két speciális címkézési módszer létezik: a termékcímkézés telepítve van, így használhatja a cégünk által gyártott félautomata lapos karton címkéző gépet és automatikus lapos karton címkéző gépet. Hogyan válasszuk ki ezt a két eszközt? Válassza ki és használja a kimenet méretének megfelelően. Ha az összeszerelősorra kell telepítenie, a részletekért forduljon az online ügyfélszolgálathoz.


(2) Az utolsó hajtogatott karton Az ilyen berendezések választhatják cégünk alkártya típusú lapos címkéző berendezését, vagy választhatnak emelő alkártyás címkéző gépet, a működési folyamat: a termék behelyezése - > a termék szétválasztása és szállítása (a berendezés automatikus megvalósítása) ) - > címkézés (berendezés automatikus megvalósítása) - > feliratozott termékek gyűjtése (berendezés automatikus megvalósítása) - > termék elvitele.


(3) Karton sarokcímkézés, vagy más néven sarokcímkézés, pecsétcímkézés, hamisításbiztos címkézés stb. Általánosságban elmondható, hogy ezt a címkéző berendezést gyógyszeres dobozokban, élelmiszer-dobozokban, kartondobozokban, mobiltelefon-dobozokban, hálózati kártya-dobozokban és egyéb esetekben használják. termékek: termékek felhelyezése (összeszerelősor) - > termék szállítása - > termékfelderítés - > címkézés (a berendezés automatikusan elkészül) - > ecsettel történő címkézés - > ragasztott termékek összegyűjtése (a következő összeszerelő sorba folyik). (Az alábbi videó, kattintson a címkézési folyamat megtekintéséhez)


4) Kartonoldali címkézés Ebben az esetben a címkézőgépet általában az áramló vízre kell felszerelni, és a kartondoboz egyik vagy mindkét oldalán fel van címkézve a termék betöltésekor.


5) Kartonmérleg és címkézés A termék alapján egymás után anyagelosztó mechanizmussal, mérleggel, leolvasó szerkezettel, vonalkód illesztő mechanizmussal és vonalkód nyomtatóval van felszerelve. Laikus kifejezéssel a karton mérő és címkéző gép egy automata. olyan berendezések, amelyek kielégítik a mérési, nyomtatási és címkézési igényeket.


Forró kategóriák